Veelgestelde vragen

U kunt een account aanmaken via registreren. Zodra u dit ingevuld heeft controleren we uw gegevens of u in aanmerking komt voor een zakelijk account. Als u in aanmerking komt dan maken we voor uw een zakelijk account aan zodat u gebruik kunt maken van de B2B webshop.

Wij hebben een fysieke winkel waar u onze producten kunt bekijken. Als u voor een specifiek product komt neem dan voor de zekerheid altijd contact met ons op.

We streven ernaar uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen. Bij producten die geproduceerd/besteld worden op bestelling geld een levertermijn van 1-10 werkdagen. Voor maatwerk producten geldt een levertijd van maximaal 6 weken.

Ja dat kan, als u bij het plaatsen van de order aangeeft dat u de producten op wilt halen worden deze voor u klaargezet bij ons magazijn in Erp. Zodra de order klaar staat nemen we contact met u op.

Al onze zendingen worden afgehandeld door DPD, u ontvangt een track & trace code wanneer uw order onderweg is.  Tevens zijn we een Pick-up Parcelshop van DPD waar u uw pakketjes kunt laten bezorgen en versturen. Wanneer de producten per pallet verzonden worden maken wij gebruik van een lokale transporteur, het is ook mogelijk de pallets door uw eigen transporteur te laten ophalen.

U ontvangt nadat we uw order gecontroleerd hebben een factuur waarop ons rekeningnummer vermeld staat. Controleer de factuur goed of uw gegevens en de bestelde producten correct zijn. U kunt het bedrag dan via een bankoverschrijving betalen.

U kunt een pakket terugsturen op eigen kosten bij uw dichtstbijzijnde pick-up Parcelshop.

De verzending van de door u bestelde producten verloopt via onze partner DPD, wanneer wij uw producten verzenden ontvangt u van ons een mail met uw track & trace code. Zo weet u altijd waar uw pakket is en wanneer deze bezorgt zal worden. Bij een pallet zending is het helaas niet mogelijk om een track & trace code te gebruiken. We kunnen enkel een indicatie geven van de leverdag.

IBAN: NL52 RABO 0114 6905 61

BIC: RABONL2U